Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un cioban lovit de trăsnet!

Tragedie după tragedie! Pentru a doua seara la rând, un cioban a murit lovit de trăsnet. Evenimentul s-a petrecut la o stână din localitatea Peștisani. 

Un echipaj al Salvamont Gorj a fost solicitat să se deplaseze la fața locului pentru a recupera trupul neînsuflețit al bărbatului.

"Actiune in derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru recuperarea trupului neînsuflețit a unei persoane lovita de fulger în masivul Vâlcan. Este al doilea eveniment de acest gen din ultimele 24 de ore , ieri o situație similara având loc în masivul Parang", au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

În noaptea de duminică spre luni, un alt cioban a murit pe loc după ce a fost lovit de trăsnet. Pe munte, salvamontiștii și oamenii legii au găsit și peste 100 de oi moarte.

Vizualizări: 2,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: