Un fost fotbalist din Motru s-a sinucis. Avea 32 de ani!

Fostul fotbalist, Roland Stănescu, și-a pus capăt zilelor! El s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Capitală. Tânărul, în vârstă de 32 de ani, avea probleme medicale și în încercarea de a-l ajuta, mama lui plecase, în urmă cu doar câteva zile, din Motru, în București. Roland Stănescu a mai încercat să își pună capăt zilelor. La vârsta de 22 de ani, în timp ce se afla în cantonamentul echipei FC Argeș, și-a tăiat venele în vestiar și a fost salvat, în ultimul timp, de colegi. La vremea respectivă, incidentul a fost pus pe seama unei căderi nervoase, cauzată de probleme în familie.  
 
Vestea morții lui Roland Stănescu i-a zguduit pe toți cei care l-au cunoscut. Rudele, prietenii și foștii colegi nu își explică ce l-a împins pe omul care avea toată viața înainte, să se sinucidă. Fostul fotbalist de la Petrolul Ploieşti, FC Argeş, Dacia Unirea Brăila dar și Minerul Motru nu mai era legitimat la niciun club din anul 2019. El suferea de depresie, iar aceasta nu a fost prima dată când a încercat să își pună capăt zilelor. Din păcate, de data aceasta nu a mai putut fi salvat.  

 
„Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență. 
De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. 
S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. 
Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă. 


Moartea fostului fotbalist, plânsă de colegi

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Petrolul Ploieşti. 


„Clubul Sportiv Minerul Motru 2008, îşi exprima regretul şi profunda tristeţe la auzul veştilor şocante legate de dispariţia fostului fotbalist Roland Stănescu. 
Clubul nostru transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa" 


Ai fost un exemplu pentru mulți oameni, un om de la care aveai de învățat, un caracter adevărat, un tip inteligent, un bărbat matur care întotdeauna zâmbea și aducea o liniște în momentul în care discutai fata în fata cu el! Poate doar tu știi ce a fost în sufletul tău și de ce ai decurs la un asemenea gest. (...) Ai ales sa lași un gol, un gol mare și adânc în inimile noastre, celor care te iubim”, a transmis fotbalistul Marian Stoenac. 


Licitație pentru familia lui Roland Stănescu 


În încercarea de a oferi un sprijin financiar familiei lui Roland Stănescu, fotbalistul Marian Stoenac a scos la licitație, pe pagina de Facebook, două tricouri în care a evoluat pe teren. 

„Scot aceste doua tricouri la vânzare pentru bunul meu prieten, Roland Dedius, cel care ieri a ales drumul îngerilor, vreau sa ajut familia lui cu niște bani, asa ca va rog din suflet sa facem o licitație corecta a celor doua tricouri! Prețul unui tricou pornește de la 500 lei! Va mulțumesc frumos! Licitația se va încheia maine (n. red. 04.07.2022) la ora 17:00” 


Roland Stănescu a fost un atacant atipic, împărțit între studii și fotbal, susțin cei care l-au cunoscut.  
 
 
 
 
 
 
 

Galerie foto





Vizualizări: 1,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: