Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şapte oameni au fost răniţi în Valea Oltului după un accident feroviar

Un accident feroviar s-a petrecut, luni dimineaţa, în staţiunea balneară Călimăneşti din Vâlcea, la ieşirea spre Sibiu din staţia CFR Păuşa.

Un tren de persoane a agăţat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR ce circula pe şoseaua de centură a staţiunii - DN 7C, parte din DN7 / E 81. 

„În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el a angrenat alţi doi stâlpi. Iar în momentul trecerii trenului, când se efectuau cercetări pentru primul accident, cel rutier, în zonă se aflau mai multe persoane. Trenul şi-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor au rezultat şapte victime care lucrau la faţa locului pentru restabilirea situaţiei de normalitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger.

Șapte persoane au fost rănite. Trei dintre persoanele rănite au fost transportate în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. 

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: