Încă un dosar de vaccinări fictive

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au descins luni dimineața la 11 adrese din județul Vâlcea într-un dosar de corupție și fals care are legătură cu campania de vaccinare anti-COVID.

Potrivit PT Vâlcea, din cele 11 adrese la care s-au făcut descinderi, două sunt ale unor instituții publice și nouă ale unor persoane fizice. Procurorii au anunțat că mai multe persoane vor fi duse la audieri.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, comise în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

În cursul zilei de 13 decembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 11 locații, situate pe raza județului Vâlcea, din care două sunt la sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane”, se arată în comunicatul autorităților.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a mai anunțat că ancheta este realizată cu sprijinul Direcției Generale Anticorupție și a Direcției de Operațiuni Speciale, ceea ce indică faptul că la dosar sunt și interceptări.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: