Încă un pas greșit pentru Rotaru

Fostul șef al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu a înregistrat un nou eșec în instanță. Marian Rotaru spera să revină în instituție, după ce a fost demis din funcție în urma scandalului național „Pedichiura”.

În primă fază, Rotaru a câștigat anularea hotărârii de Consiliu Local prin care aleșii locali au votat îndepărtarea sa din funcție. Și asta pe bună dreptate, judecătorii motivând că nu consilierii au acest drept legal, ci doar primarul poate face o asemenea schimbare.

Impulsionat de această decizie, Rotaru s-a luat la trântă, în instanță, cu primarul Romanescu, contestând în primă fază calificativul „nesatisfăcător” pe care l-a primit pentru activitatea din 2018 și care a stat la baza revocării sale din funcție. A pierdut, la fel cum s-a întâmplat și săptămâna trecută. Fostul șef din primărie a chemat în instanță Consiliul Local și Primăria Târgu Jiu, fiind nemulțumit de decizia de demitere din funcție.

„(...) respinge acțiunea față de pârâții Municipiul Târgu Jiu și Consiliul Local al mun. Târgu Jiu ca fiind introdusă împotriva unor persoane fără calitate procesuală pasivă. Respinge acțiunea, astfel cum a fost ulterior precizată, formulată de reclamant în contradictoriu cu pârâtul Instituția Primarului mun. Târgu Jiu. Cu drept de recurs, care se va depune la Tribunalul Gorj, în termen de 15 de zile de la comunicare”, a decis, vineri, o instanță a Tribunalului Gorj.

Marian Rotaru a fost protagonistul unui scandal național, după ce în spațiul public a apărut o fotografie cu el desculț, la birou, în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura.

Vizualizări: 3,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: