Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încătușați după o altercație în bar

Doi bărbaţi de 42, respectiv 49 de ani, ambii din comuna gorjeană Drăgoteşti, au fost reținuți luni pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani, în timp ce se afla pe terasa unui local public de pe raza localităţii, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool, ar fi fost lovit de celălalt bărbat, de 49 de ani, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică", arată IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun. (A.A.)

Vizualizări: 2,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: