Incendiu de la o afumătoare

O târgujiancă a tras ieri o sperietură soră cu moartea! În timp ce era la serviciu femeia a fost anunţată de către vecini că-i arde locuinţa. A mers într-un suflet să vadă ce se întâmplă însă când a ajuns la faţa locului a avut parte de o surpriză care a enervat-o la culme. Nu apartamentul ei ardea, ci carnea de porc pusă la afumat la mansarda  blocului.

Unul dintre locatarii de la ultimul etaj al unui bloc situat pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu a decis să-şi afume carnea de la porcul tăiat de Crăciun în…pod, nu în podul casei de la ţară ci, al blocului în care locuieşte. Flăcările de la afumătoare au cuprins însă şi acoperişul blocului şi era cât pe ce să se extindă şi la apartamentele oamenilor. Maria Ţundrea, locatar al acestui bloc a intrat în panică. Femeia a primit, în timp ce era la serviciu, un telefon de la un vecin care i-a spus cum că flăcările s-au extins la locuinţa ei. „Am alergat de la serviciu, am crezut că de la gaze s-a întâmplat ceva că au zis că se opresc astăzi. Cum e posibil să facă afumătoare pe bloc, nu se poate aşa ceva”, a spus aceasta.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale insa focul a fost stins de locatari înainte de a ajunge echipele de intervenţie la faţa locului. „Exista pericolul ca focul să se extindă la întreg acoperişul, Din fericire pagubele nu sunt mari, important e că au observat la timp locatarii fumul”, a precizat Florin Sorescu, şef echipă intervenţie ISU Gorj.

Târgujianul care a decis să-şi afume carnea în podul blocului va fi acum tras la răspundere de către oamenii legii întrucât nu avea voie să facă focul la mansarda blocului.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: