Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu la mânăstire

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Roşiori, judeţul Suceava, arderea manifestându-se la aproape întreg acoperişul chiliilor. Personalul mănăstirii s-a autoevacuat şi, deocamdată, nu sunt anunţate victime.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava au anunţat că incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru singere. Clădirile la care se manifestă incendiu au parter, etaj şi mansardă, având o amprentă la sol de peste 1.400 de metri pătraţi.

Iniţial la faţa locului au fost trimise 11 autospeciale, numărul acestora fiind suplimentat.

Se acţionează în prezent cu 7 autospeciale ISU Suceava, 2 autoscări de lucru la înălţime, 1 ambulanţă SMURD şi 6 autospeciale ale serviciilor voluntare. "În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, a fost anunţat un incendiu la chiliile mănăstirii Sf. Mina din Roşiori. La sosirea echipajelor de intervenţie, arderea se manifesta generalizat la corpul comun format din parter, etaj şi mansardă. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime sau persoane surprinse in interiorul construcţiei", arată ISU Suceava.

Galerie foto


Vizualizări: 2,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: