Incendiu lângă un cunoscut magazin din Târgu Jiu - VIDEO

O casă de lângă magazinul Tara din Drăgoieni, municipiul Târgu Jiu, a fost cuprins de flăcări miercuri. "La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifestă violent la acoperișul contruncțiilor aparținând de magazinul alimentar, pe o suprafață de aproximativ 200 mp", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Magazinul Tara a ars în trecut, fiind refăcut din temelii. Atunci incendiul a pornit de la instalațiile ornamentale pentru iarnă. De data asta este vorba de o clădire cu etaj din spate, care ține de magazin.

Actualizare: "Am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la casă în cartierul Dragoieni, municipiul Târgu Jiu. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifestă violent la acoperișul locuinței cu posibilitate de propagare la construcțiile învecinate. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, salvând locuința. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 m². Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire", transmite ISU Gorj.

Galerie foto





Vizualizări: 7,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: