Când ar putea avea loc concursul pentru postul de director la CAS Gorj

Concursul pentru ocuparea funcției de director la Casa de Asigurări de Sănătate Gorj întârzie să fie organizat. Acesta a fost anulat la doar 2 zile de la publicarea în Monitorul Oficial, iar prima probă trebuia să aibă loc pe data de 26 iunie 2020.

Potrivit CNAS, concursul a fost suspendat „în temeiul H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare”.

Directorul CAS Gorj, Daniel Șurlea, spune că cel mai probabil în luna septembrie va avea loc concursul.

”Momentan nu se știe nimic. S-a suspendat pentru că s-a declarat neconstituțional un act normativ, iar în funcție de decizia Curții Constituționale a României se va organiza concursul. Probabil acest concurs se va relua la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. În funcție de rapiditatea publicării în Monitorul Oficial a deciziei CCR”, a spus directorul CAS Gorj, Daniel Șurlea.

Vizualizări: 907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: