Încep lucrările de modernizare a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu

Lucrările de modernizare și extindere a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu vor începe săptămâna aceasta. Reprezentanţii primăriei Târgu Jiu spun că nu mai există niciun impediment pentru demararea investiției. Lucrările ar trebui să fie finalizate în termen de zece luni.

SC Grup Primacons SRL, firma din Slatina care trebuie să realizeze lucrările de modernizare și extindere a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, este așteptată în zilele ce urmează să se apuce de treabă. Investiția a fost blocată luni bune pentru că beneficiarul, respectiv Compania Națională de Investiții (CNI), nu a emis ordinul de începere al lucrărilor. Afectate de această tărăgănare în ceea ce privește ducerea la îndeplinire a investiției sunt echipele de handbal și de baschet locale, care au fost nevoite să se antreneze și să desfășoare competițiile sportive într-o altă sală, cea de la Școala Gimnazială "Voievod Litovoi" din Târgu Jiu. "S-au definitivat toate aspectele privind proiectul. Conform ultimei ședințe de analiză de la Compania Națională de Investiții, care a avut loc săptămâna trecută, începând din această săptămână vor începe lucrările, cel mai probabil chiar de miercuri", a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu.
Conform graficului inițial, lucrările de modernizare a Săli Sporturilor trebuie recepţionate până la finalul anului. Din cauza întârzierii demarării lor, acest lucru nu va mai fi posibil. "Termenul de execuție conform contractului este de 10 luni. Acum graficul se reeșalonează în funcție de discuțiile de la avizarea ce a avut loc la Compania Națională de Investiții", a mai spus reprezentantul primăriei Târgu Jiu.
Investiția presupune extinderea capacității Sălii Sporturilor de la 770 de locuri la 1250 de locuri, modernizarea vestiarelor și a grupurilor sociale, dar și alte lucrări adiacente. Până acum nu au fost efectuate decât lucrări de înlăturare a vechii suprafeţe de joc de la Sala Sporturilor.

Galerie foto



Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: