Încep simulările la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a se pregătesc pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Aceștia vor începe simulările pentru cele două examene importante. Cei care vor susține primii aceste simulări sunt elevii claselor a XII-a.

Încep emoțiile pentru elevii care se pregătesc să meargă la liceu, dar și pentru cei care își vor susține examenul maturității. Astfel, începând de săptămâna viitoare vor începe simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, iar, în funcție de rezultat, elevii vor fi mai bine pregătiți pentru examenul din vară.

”Prima dată vor avea loc simulările pentru Bacalaureat, apoi Evaluarea Națională. Au fost constituite și comisiile de examen. Începând de săptămâna viitoare, după probele scrise va fi corectura lucrărilor de către profesorii care predau la clasele respective. Rezultatele vor fi comunicate fiecărui elev, apoi vor fi analizate, tocmai pentru ca elevii să fie mai bine pregătiți la examenele care vor avea loc în vară”, a spus unul dintre inspectorii școlari din cadrul ISJ Gorj, Marius Stroie.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: