Gorj: Consultații oftalmologice la domiciliu

O echipă de ingineri optometriști vor oferi miercuri consultații oftalmologice gratuite la domiciliu în comuna gorjeană Turburea. În cadrul campaniei ”Din grijă pentru ochii tăi”, laboratorul mobil va ajunge la toți localnicii care vor să-și testeze vederea.

Caravana va ajunge la Turburea miercuri la ora 9.30 și va poposi pentru câteva ore în centrul localității, mai exact în fața Căminului Cultural, iar apoi va merge în toată comuna. ”Cred că este cel de-al șaptelea an consecutiv când specialiștii ajung la Turburea și oferă consultații gratuite localnicilor care au probleme cu vederea. Până acum consultațiile se făceau în sediul primăriei, dar din cauza pandemiei au o caravană cu tot ce le trebuie și merg prin toată comuna, pe toate ulițele”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

La Turburea sunt mulți bătrâni care nu se pot deplasa nici până în centrul comunei, dar să plece să se examineze la cabinetele din oraș. ”Este un lucru bun că aceste consultații sunt gratuite. Pentru cei bătrâni contează foarte mult că nu mai cheltuiesc bani și mai ales că această caravană ajunge la ei la poartă. Noi avem o colaborare foarte bună cu acești specialiști”, a mai spus Ion Bârcă.

Cei care vor avea nevoie de ochelari îi pot achiziționa de la caravană.

Vizualizări: 2,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: