Aparate de oxigen, donate spitalului din Motru

Motrenii au răspuns apelului făcut de primarul Cosmin Morega acum o săptămână, astfel că spitalul are încă două aparate de oxigen. “Aceste concentratoare de oxigen sunt foarte necesare în această perioadă când și Spitalul Municipal Motru este asaltat de pacienți care sunt confirmați cu Covid-19 ori au probleme cu plămânii. În continuare, cei care doresc să ajute o pot face direct la spital ori să mă contacteze, necesitatea nr.1 în această perioadă fiind aceste aparate de oxigen”, este apelul lui Cosmin Morega.

Indicele de infectare a ajuns luni la 3,12 cazuri la mia de locuitori în 14 zile, ceea ce plasează Motru în scenariul roșu. În plus, din cauză că a crescut numărul de cazuri în tot județul, spitalul din Motru a primit dispoziție să trateze pacienți Covid.

Primarul estimează că va mai crește numărul de cazuri: “Centrul de vaccinare funcționează zilnic, realizându-se o medie de peste 100 doze/zi și cu toate acestea observăm că am ajuns în scenariul roșu, iar perioada următoare nu va fi una liniștită din punct de vedere sanitar. Numai de noi depinde totul”.

Vizualizări: 1,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: