Încep Zilele Teatrului „Elvira Godeanu”

Motiv de bucurie pentru iubitorii de teatru! Festivalul Zilele Teatrului Elvira Godeanu va aduce la Târgu Jiu mari actori ai teatrului românesc, precum: Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, Oana Pellea, Mihai Sandu Gruia, Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, soţii Naum şi alţii. Nu va lipsi nici recitalul de pian al lui Florin Berculescu.

Cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” va avea loc la Târgu Jiu, în perioada 13-22 mai. În cadrul acestui eveniment, iubitorii de teatru vor avea ocazia să vadă spectacole de excepţie, precum: „Negutăţorul din Veneţia”, susţinut de actorii Teatrului „Elvira Godeanu”; „Mă tot duc”, piesa a Teatrului Metropolis din Bucureşti; „Stele în lumina dimineţii” piesă prezentată de Teatrul „Jean Bart” din Tulcea; „Şase personaje în căutarea unui autor”, spectacol al Teatrului „Ariel” din Râmnicu Vâlcea; „Şefele”, spectacol al Teatrului Odeon din Bucureşti; „Caramitru- Mălăele câte-n lună şi în stele”, spectacol cu îndrăgiţii actori Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele; „Idolul şi Ion Anapoda”, piesă a Teatrului Naţional din Bucureşti, şi piesa „Actriţele”, jucată de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. „Vorbim despre ediţia cu numărul 15 a Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”, o ediţie cu ofertă diversă de spectacole. Negutăţorul din Veneţia, spectacolul teatrului nostru, va deschide festivalul pe data de 13 mai. Am ales ca festivalul să fie deschis pe data de 13 mai pentru că 13 mai este ziua de naştere a doamnei Elvira Godeanu. Şi în acest an vom aduce la Târgu Jiu actori renumiţi, inclusiv pe foştii noştri colegi Irina şi Cristian Naum, care de această dată vor veni la Târgu Jiu în calitate de oaspeţi. Nu trebuie uitat nici spectacolul Gala Premiilor de miercuri, 18 mai, în cadrul căruia vom avea un recital extraordinar de pian al lui Florin Berculescu”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.
Festivalul se va încheia cu piesa „Actriţele”, a actorilor gorjeni, spectacol care are toate şansele de a fi jucat şi în Spania.
BILETE
Biletele pentru piesele ce se vor juca pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” s-au pus deja în vânzare. Preţul unui bilet este de 20 de lei, cu excepţia celui pentru piese jucate de actorii din Bucureşti care va costa 50 de lei.

Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: