Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Începe unul dintre cele mai vechi bâlciuri din Gorj

Invitație la distractie! Locuitorii comunei Căpreni se pregătesc să sărbătorească Zilele Comunei, aflate la cea de-a zecea ediție. Cu această ocazie va fi organizat și tradiționalul bâlci, unul dintre cele mai vechi evenimente de acest gen din județul Gorj.


Autoritățile locale pregătesc pentru toți cei care vor lua parte la eveniment, un spectacol de muzică populară. 


"Pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, dăm startul Festivalului Folcloric "Sofia Drăghici". Avem invitați de marcă de la Ansamblul Profesionist Doina Gorjului. De asemenea, și copiii din comună vor pregăti un moment artistic. Vor fi și foarte mulți comercianți cu produse alimentare și nealimentare. Se vede că oamenii au dus lipsa acestor evenimente. Am avut multe solicitări din partea comercianților și sper să participe și foarte mulți cetățeni. Oricum, la noi în comună acest bâlci este unul de tradiție. Eu am 60 de ani și țin minte că mergeam la nedeie de când eram mic, deci sunt aproximativ 50 de ani de când se organizează", a afirmat Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni.

Galerie foto


Vizualizări: 5,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: