Incredibil! Copiii din Novaci află duminică seara dacă merg luni la școală

Situație complicată la liceul din Novaci, județul Gorj. Un profesor a fost diagnosticat cu Covid-19, iar ceilalți ar putea intra în izolare, pentru că au participat la o ședință alături de acesta.

În mod normal, dacă la ședință au fost respectate normele de protecție, mai exact dacă profesorii au purtat mască și au stat la distanță unii de alții, nu ar trebui să fie probleme. La ora transmiterii acestei știri, Direcția de Sănătate Publică face verificări.

Spre finalul zilei de duminică, elevii vor afla dacă vor începe luni, 14 septembrie, școala. "Anunț!
În atenția elevilor, părinților, profesorilor! Având în vedere situația apărută la Liceul Teoretic Novaci și faptul că nu ni s-a comunicat până acum nimic oficial, vă rugăm să verificați site-ul liceului și pagina de facebook a liceului, după ora 17, când ni se vor transmite măsurile ce se vor stabili de către CJSU!", a transmis pe pagina de socializare directorul școlii, prof. Mădălina Popica.

Cel mai probabil ne vom obișnui cu astfel de situații, fiind evident că autoritățile nu au găsit soluții pentru începerea în siguranță a anului școlar.

Vizualizări: 1,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: