Incredibil! Patronul Hexi Pharma a murit în accident!

update 22.05: Dosarul a fost preluat de Parchetul general.

update 21.48: Poliția susține că are doi martori, un biciclist care mergea pe acel drum și un șofer care a fost depășit de mașina lui Dan Condrea. Evenimentul a fost sesizat la ora 18.47. Poliția confirmă că nu există urme de frânare și este luată în calcul ipoteza sinuciderii. Martorul șofer estimează că mașina lui Condrea avea 150-160 km pe oră.

update 21.20: Motorul mașinii era la 20 de metri de mașina în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. În afara primelor ipoteze - sinucidere, crimă sau accident - a mai apărut una. Moartea lui Condrea să fie înscenată, iar victima să fie o altă persoană, câtă vreme fața este desfigurată.

update 21.10: Reporterii care sunt la fața locului susțin că poliția ridică deja mașina lui Dan Condrea pentru expertiză. Pe șosea nu se văd urme de frânare. Drumul pe care s-a produs accidentul nu este foarte circulat. 

update 21.05: Mașina în care se afla Condrea este făcută praf, iar șoferul a fost recunoscut după haine de către soție, el fiind desfigurat. 

update 20.50: Dan Condrea era singur în mașină. Accidentul a avut loc pe un drum drept. Victima a fost identificată de soție. Jurnalistul Rareș Bogdan susține că trebuie luate în calcul trei ipoteze: accident, crimă sau sinucidere. 

20.40: Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urmă cu puțin timp într-un accident de mașină în Ilfov, între Buftea și Corbeanca. O moarte extrem de suspectă, câtă vreme ancheta privind dezinfectanții diluați este la început și se vorbește aici de implicarea unor oameni din servicii secrete.

Duminică, la ora 20.40, informațiile despre accident erau extrem de puține. Mașina în care se afla Condrea a intrat într-un copac.

Vizualizări: 4,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: