Incredibil: Liviu Dragnea, scos cu interlopii de la Înalta Curte - FOTO, VIDEO

Scene incredibile marți pe scările Înaltei Curți de Casație și Justiție. Liviu Dragnea a ieșit de la proces flancat de interlopi periculoși din clanul Duduienilor, tocmiți de colegul lui de partid Codrin Ștefănescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost marți la ÎCCJ, unde a fost reluat de la zero procesul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, după ce a folosit la sediul PSD Teleorman ani în șir două angajate de la Protecția Copilului.

Dragnea a fost așteptat cu huiduieli, o persoană punându-i în față o pereche de cătușe, imagine ce a devenit în scurt timp virală pe internet. Pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple și la ieșire, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a chemat în ajutor interlopi din clanul Duduienilor. Ștefănescu a fost filmat în timp ce se întreținea cordial cu interlopii, niște indivizi masivi, cu fețe fioroase.

Când Dragnea a ieșit de la proces, interlopii l-au flancat pentru a-l conduce la mașină și a-l apăra de jurnaliști. Ziariștii l-au întrebat pe Dragnea de ce este înconjurat de interlopi, dar acesta nu părea să știe ce surpriză i-a pregătit Codrin Ștefănescu. ”Nu știu cine sunt. Nu am chemat pe nimeni, cum puteți să mințiți în felul ăsta? Doamna de acolo e interlop? Eu nu pot să plec din cauza dvs. De ce nu mă lăsați să plec? Vorbim la Parlament!...”, a spus Liviu Dragnea. Fotografiile și filmările făcute arată însă clar că interlopii erau acolo să-l apere pe Dragnea.

Ulterior, Codrin Ştefănescu a adus lămuriri despre prezenţa sa şi a celorlalte persoane la sediul ICCJ, susţinând că sunt "colegi vechi din PSD". "Sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai revoluţiei (...) Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea", a spus Codrin Ştefănescu.

Vizualizări: 3,922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: