INCREDIBIL: Un spital cu pacienţi mulţumiţi

Situaţie cel puţin ciudată la spitalul Novaci. Foştii pacienţi trimit scrisori de mulţumire medicilor care i-au tratat, ca urmare a rezultatelor foarte bune. Situaţia este rar întâlnită în judeţul Gorj şi chiar în ţară, judecând după cazurile prezentate chiar şi de publicaţia noastră, despre modul de „primire“ al bolnavilor în unităţile spitaliceşti. Medicii din Novaci provin în mare parte din alte ţări şi judeţe.

Pacienţii trataţi în această unitate spitalicească nu sunt numai din Gorj ci şi din judeţele învecinate. „Avem foarte mulţi bolnavi. Aici nu vin bolnavi doar din Novaci sau din judeţul Gorj. Cei care au fost pacienţii noştri au vorbit frumos la adresa spitalului şi de aceea numărul bolnavilor care vin aici a crescut. Am avut pacienţi şi din Vâlcea, Craiova, chiar şi din Argeş. Mulţi vin direct să se interneze, alţii intră pe site-ul spitalului, văd care sunt condiţiile, ce medici sunt, sună şi se programează. Eu nu cred că oamenii caută spitalul ci medicii care lucrează aici iar noi avem specialişti foarte buni”, a declarat Eufimia Dumitrescu.

Scrisori de felicitare

După ce au beneficiat de tratament şi de asistenţă medicală de calitate, bolnavii ia legătura cu medicii curanţi sau cu conducerea unităţii spitaliceşti pentru a le mulţumi pentru serviciile medicale. „După ce sunt externaţi, pacienţii vin să mulţumească conducerii pentru cum au fost primiţi şi trataţi pentru că aşa consideră dumnealor. Alţii ne sună să ne spună că se simt foarte bine şi le-a mers bine tratamentul şi nu mai au probleme. Unii ne trimit scrisori de mulţumire iar pe noi acest lucru ne bucură foarte tare. Este un lucru deosebit pentru un cadru medical atunci când pacientul îi mulţumeşte pentru că l-a vindecat. Nici nu vă daţi seama cât înseamnă pentru noi aceste mulţumiri şi felicitări”, susţine Eufimia Dumitrescu, manager Spitalul Orăşenesc Novaci.

Bianca Tănase, medicul pediatru, primeşte chiar şi cadouri de la micuţii pacienţi.  „De obicei copii sunt speriaţi de doctori, însă noi am încercat să le facem şederea în spital cât se poate de plăcută. Avem o relaţie specială cu ei. După ce pleacă vin şi îmi aduc poze, îmi fac tot felul de desene. Un pacient mi-a adus câteva tablouri pictate de ei şi le ţin la mine în birou pentru că îmi plac foarte mult şi înseamnă mult pentru mine.

Pacienţii internaţi în spitalul din Novaci sunt foarte mulţumiţi de tratamente. „Suntem foarte mulţumiţi. Toată lumea este atentă cu noi, au grijă de noi, ne vorbesc frumos. E curat şi ne fac bine. Doctorii sunt foarte buni”.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: