Betonul amprentat din centrul de miliarde se macină

Firma Polaris M Holding SRL deţinută de pesedistul Radu Mazăre, primarul de Constanţa, va mai avea multe lucrări de reparaţii de realizat în oraşul Târgu-Jiu după ce partea de centru finalizată este grav degradată. Locuitorii Târgu-Jiului încep să regrete vechiul centru.

Centrul Târgu-Jiului arată bine doar pe panourile montate de firma Polaris pentru că în realitate, cele peste o sută de miliarde de lei vechi au fost cheltuite anapoda. Marea investiţie a făcut-o primăria Târgu-Jiu, primarul Cârciumaru îngropând-şi în datorii şi viitori doi primari ai oraşului.

Doar doi ani de garanţie

La nici un an de la încheierea lucrărilor de modernizare a primei părţi a centrului din municipiul Târgu Jiu, în pavaj au apărut deja fisuri majore, iar cimentul care acoperă tronsonul se macină foarte uşor. Lucrările executate de firma Polaris M Holding SRL nu au rezistat nici măcar o iarnă, ploile şi gerul au distrus porţiuni mari. Deşi au observat calitatea lucrărilor, autorităţile locale asistă cum miliardele cheltuite se duc pe apa sâmbetei. Aceştia susţin că cea care trebuie să se ocupe de repararea este firma executantă şi nu ei, pentru că lucrarea, timp de doi ani, se află în garanţie. „Am monitorizat lucrările executate şi am observat porţiuni degradate din cauza faptului că s-a lucrat într-un timp nepotrivit. Bineînţeles că lucrurile nu vor rămâne aşa, firma care a executat lucrările se va ocupa şi de remedierea situaţiei, aşa cum prevede contractul. Timp de doi ani tronsonul se află în garanţie şi orice problemă va apărea va fi rezolvată de ei”, declară Marius Ionescu, director tehnic la primăria Târgu Jiu.

Nemulţumiţi, târgujienii nu pot decât să se uite la cum le sunt cheltuiţi bani încasaţi din taxele şi impozitele pe care ei le plătesc. „Ce să facem- Aceştia sunt cei care ne conduc. Cum să arate centrul aşa după atât de puţin timp- Aşa ştiu ei să lucreze cu banii noştri. Probabil sunt afacerile lor”, declară un târgujian.

Mai mult decât atâta, angajaţii firmei Polaris M Holding SRL s-au apucat de două zile să dea cu lac protector peste pavaj, fără a remedia însă zonele în care cimentul se macină.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: