S2S simplifica munca in restaurante

Sunt ani buni de cand restaurantele din toata Romania au inceput sa foloseasca asa numitul software pentru gestiunea restaurantelor, care are menirea de a usura munca celor care lucreaza in domeniul HoReCa. Prin urmare, proprietarii de restaurante trebuie sa investeasca o anumita suma de bani pentru a se conforma acestei reguli. Desi pentru unii ar putea parea un proces greoi si dificil de pus in practica totusi, utilizarea unui soft pentru restaurant poate avea beneficii reale pentru un astfel de local. Acestea fiind spuse, putem enumera mai multe avantaje ale folosirii unui soft de gestiune pentru restaurant.

In primul rand, a folosi o aplicatie pentru restaurante ajuta la gestionarea usoara a muncii angajatilor, iar asta pentru ca un software gestiune restaurant va permite sa creati mai multi utilizatori, astfel incat un angajat sa aiba un cod de acces sigur si unic, cu drepturi diferite, care va permite sa urmariti actiunile fiecaruia dintre servere. Acest lucru va ajuta sa manageriati mult mai usor si mai fidel gestiunea de zi cu zi. Software-ul permite clientilor sa preia comenzile si sa incaseze rapid, facilitand munca angajatilor din restaurant si cresterea productivitatii acestora.

In al doilea rand, in ceea ce priveste gestiunea restaurantelor, aceasta aplicatie va ofera, in acelasi timp, o organizare simplificata a livrarilor, pentru ca software-ul casei de marcat permite simpla preluare a comenzilor la fata locului sau eliminarea usoara a comenzilor. De asemenea, face posibila gestionarea cu usurinta a comenzilor care urmeaza sa fie livrate datorita caracteristicilor exclusive, cum ar fi afisarea automata a numarului de client, gestionarea furnizorilor, zonele de livrare etc.

Mai mult decat atat, cu un software pentru gestiunea restaurantelor ajuta la fidelizarea clientilor, pentru ca un bun software de casa de marcat pentru restaurante trebuie sa poata accepta toate metodele de plata: numerar, card bancar si, bineinteles, tichete de reducere, care sunt inca utilizate pe scara larga in Romania. De asemenea, va permite sa propuneti regulilor la masa.

Si asta nu este totul, pentru ca un software pentru gestiunea restaurantelor va permite urmarirea vanzarilor in timp real, intrucat un software de casa va permite sa va urmariti vanzarile zilnice / saptamanale / lunare, dar si de catre angajati, prin metode de plata, de exemplu la punctul de vanzare, foarte util daca aveti mai multe unitati de servire. In plus, veti putea exporta datele in Excel sau PDF, pentru a face statistici comparative cu anul anterior.

De asemenea, un bun software pentru gestiunea restaurantelor ajuta la optimizarea gestionarii stocurilor, pentru ca software-ul casei de marcat va permite sa va monitorizati stocurile de produse in timp real. Puteti configura alerte menite sa va atentioneze atunci cand stocul se apropie de epuizare. In plus, acest software ajuta la pregatirea contabilitatii, pentru ca un software pentru gestiunea restaurantelor va permite sa pregatiti si sa exportati documentele contabile la sfarsitul anului, ceea ce va faciliteaza foarte mult bilantul de sfarsit de an. Economisiti timp si bani pentru sarcini administrative solicitante, pentru care ar fi fost nevoie sa platiti pe cineva separat.

In cele din urma, software-ul casei de marcat poate fi o investitie excelenta pentru un restaurant. Ca profesionisti in casierie, va recomandam software-ul dezvoltat de S2S.ro, pentru casa de marcat, care are toate punctele tari enumerate mai sus si pe care merita sa il aveti in restaurant.

Avand ca model activitatea agentilor economici, Imperial Bar & Restaurant ofera control total asupra gestionarii comenzilor si stocurilor, printr-o interfata adaptabila, care poate fi simplu de invatat si asimilat pentru orice angajat. Faciliteaza-ti munca cu acest software pentru gestiunea restaurantelor si astfel poti tine sub control intreaga activitate, atat in ceea ce priveste evolutia financiara, cat si in tot ce tine de fidelitatea clientilor.

Vizualizări: 1,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: