Înjunghiați în parc. Femeia a murit!

O femeie şi un bărbat au fost înjunghiaţi în parcul central din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, femeia de 35 de ani fiind preluată de o ambulanţă, iar ulterior a decedat. Bărbatul a fost rănit uşor. Suspectat de comiterea faptei este fostul concubin al femeii, un bărbat de 31 de ani, care a fost prins de poliţişti după ce au institut filtre.

 
”La data de 29 aprilie 2022, ora 21.10, poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei.  Femeia, de 35 de ani, din Oraviţa, a fost preluată de ambulanţă, în stare gravă şi, ulterior, a decedat. În urma loviturilor, bărbatul a fost rănit uşor”, transmite, vineri seară, IPJ Caraş- Severin. 

Surse din anchetă au precizat că cele două persoane au fost înjunghiate. Fapta s-a produs în parcul central din Oraviţa, aflat chiar în faţa Primăriei.

 
 
Se pare că femeia a fost atacată de fostul său concubin, un tânăr de 31 de ani, care a fugit de la faţa locului. Pentru prinderea sa, poliţiştii au făcut filtre, bărbatul fiind depistat tot în Oraviţa.  
Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. 

Vizualizări: 6,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: