Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Înşelat de falşi constructori

Un bărbat de 72 de ani din Cruşeţ a fost înşelat de un grup de cinci persoane, care s-au angajat să-i facă unele lucrări la locuinţă. În loc de asta i-au furat o maşină de spălat, un motofierăstrău mecanic şi 3200 de lei, după care au părăsit locuinţa.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, din judeţele Bihor şi Hunedoara, care la data de 09 martie a.c. s-ar fi deplasat cu un autoturism la domiciliul bărbatului de 72 de ani.  Aceştia ar fi profitat de naivitatea bărbatului şi i-ar fi sustras o maşină de spălat, un motofierăstrău mecanic şi 3200 de lei, în schimbul promisiunii că vor monta burlane de scurgere a apei la acoperişul locuinţei acestuia.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune", arată un comunicat al IPJ Gorj. 

Vizualizări: 2,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: