Internațional brazilian, trimis la închisoare pentru viol

Inițial se vorbea doar de faptul că Dani Alves a atins-o în zonele intime pe tânăra pe care a întâlnit-o într-un club din Barcelona, dar lucrurile sunt mult mai grave conform dezvăluirilor făcute de victima acestuia.

Femeia care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală a declarat vineri, 20 ianuarie, în fața judecătorului din Barcelona că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP, a lovit-o și a violat-o, scrie ProSport.

Conform jurnaliștilor dela Sport.es, Dani Alves și victima sa au fost surprinși de camerele de supraveghere în zona VIP, acolo unde fotbalistul se afla cu prietenii săi, dar nu și în zona toaletelor.

Tânăra susține că l-a urmat pe Dani Alves, după ce fotbalistul i-a cerut acest lucru, însă a ajuns în zona toaletei din zona VIP unde fotbalistul ar fi făcut o serie de gesturi grave la adresa ei. În momentul în care a realizat că se află în pericol, tânăra a încercat să plece, însă internaționalul brazilian ar fi blocat ușa.

Dani Alves i-ar fi cerut victimei sale să întrețină relații sexuale în toaleta din zona VIP, iar când a fost refuzat a devenit violent și a lovit-o cu palma. Apoi, internaționalul brazilian a violat-o și a plecat primul pentru a nu ridica suspiciuni.

Imediat după ce a scăpat din mâinile agresorului ei, tânăra a părăsit clubul plângând, lucru confirmat chiar de angajații localului. Aceasta a mers să depună plângere împotriva fotbalistului și a mers să își scoată certificatul medico-legal. Se pare că raportul medical dus de femeie în fața judecătorului arată faptul că există leziuni care confirmă declarațiile ei.

Justiția din Spania a decis ca Dani Alves să fie închis provizoriu, fără să aibă posibilitatea de a ieși pe cauțiune.

Alves a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: