CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din Trivale

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea disputată la Piteşti, cu FC Argeş, scor 88-73. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin.

În meciul de la Piteşti şi-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu şi baschetbalistul israelian Noam Weinberg. Cel mai bun om al gorjenilor a fost Dylan Frye, care a reuşit 19p în confruntarea de la Piteşti. ”Din păcate mingile pierdute ne-au costat meciul, sau cel puțin un rezultat mai bun”, a declarat la finalul meciului antrenorul Kresimir Basic, pentru csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu a început partida din Sala Sporturilor Trivale cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Andriy Agafonov, Noam Weinberg şi Octavian Ilie. Kresimir Basic l-a trimis în teren din primul minut pe israelianul cu paşaport românesc, Noam Weinberg, care şi-a făcut astfel debutul pentru CSM Târgu Jiu.

Baschetbaliştii grupării gorjene au pierdut meciul pe mâna lor. Este concluzia la care a ajuns antrenorul croat, care spune că diferenţa în meciul de la Piteşti s-a făcut la mingile pierdute. 

Dylan Frye a reuşit un meci foarte bun în Trivale după ce americanul a încheiat partida cu 19p, două recuperări şi 3 asisturi. A fost urmat de Shamiel Stevenson, care a totalizat 17p şi 9 recuperări. Căpitanul Porter Troupe a terminat meciul cu 12p, 4 recuperări şi două pase decisive. Thomas Kottas şi Andriy Agafonov au terminat meciul cu câte 9 puncte fiecare. Gorjeanul Octavian Ilie a încheiat meciul cu 5p, 3 recuperări şi 3 pase decisive.

CSM Târgu Jiu va juca etapa viitoare, pe teren propriu, în runda cu numărul 17, cu SCM U Craiova, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00. 

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: