Interviu cu un model de videochat: "Tot ce am astazi datorez videochatului"

Pe langa faptul ca este una dintre cele mai profitabile meserii moderne, care schimba viata multor tinere ambitioase, videochatul te poate ajuta sa te cunosti mai bine si sa iti dai seama de abilitatile pe care le ai. Exista numeroase modele care confirma ca viata lor s-a schimbat de cand au apelat la cel mai bun studio de videochat datorita multiplelor beneficii de care au avut parte. Este si cazul Oliviei, model la Studio 20, tanara de 25 de ani, care practica meseria de la varsta de 20 si ne-a povestit cum decizia de a se alatura acestui studio de videochat a fost cea mai buna alegere din viata ei. Iata care au fost raspunsurile ei la intrebarile noastre:

Buna, Olivia! Povesteste-ne cum te-ai gandit sa iti incepi o cariera in industria de videochat

"Buna! Povestea mea legata de videochat a inceput la varsta de 20 de ani, cand am realizat ca nu voi putea niciodata sa imi permit un trai decent din meseria de vanzatoare. Desi lucram foarte mult, banii nu imi ajungeau deloc, iar familia nu avea posibilitatea de a ma sustine din punct de vedere financiar. Am fost nevoita sa imi platesc singura chiria, utilitatile, mancarea, pe scurt sa ma intretin ca orice persoana normala. Prin urmare, singura metoda prin care imi puteam indeplini visurile si sa evoluez era sa colaborez cu cel mai bun studio de videochat. Am inceput sa ma interesez in mediul online despre activitatea modelelor de la Studio 20, am lasat deoparte prejudecatile pe care le aveam in general despe videochat si am decis sa aplic cu incredere."

Cum te-au convins cei de la Studio 20 sa te alaturi echipei lor?

"Nici nu s-a pus problema convingerii, deoarece stiam ca Studio 20 este cel mai bun studio de videochat, asa ca imi doream enorm sa creada in mine si sa le demonstrez ca sunt o persoana serioasa si muncitoare. Inca din prima zi de activitate, mi-au pus la dispozitie toate conditiile necesare de lucru si m-au tratat intr-un mod cat mai profesionist. Practic, am patruns intr-un univers al tinutelor superbe, al produselor de machiaj si ingrijire pe care nici nu mi le-as fi permis pana atunci, cu decoruri de lux si traininguri de dezvoltare profesionala. In primele 3 luni, mi-au oferit un venit minim de 1.000 de dolari pe luna, indiferent de performantele mele, iar treptat am deprins tainele meseriei si am reusit sa am parte de castiguri fabuloase, la care nici nu as fi visat."

Nu iti este teama sa faci videochat?

"Teama? Nici vorba! Atat timp cat stiu ca lucrez cu cel mai bun studio de videochat sunt o norocoasa. Am o meserie ca oricare alta pe care o practic 100% legal, am un contract de artist-interpret in care sunt asigurate veniturile, beneficiez de clauze de confidentialitate cu privire la datele personale, prin urmare sunt mai mult decat multumita. In plus, am langa mine o echipa profesionista, care m-a sustinut inca de la bun inceput. Familia si prietenii stiu ceea ce fac, imi sunt alaturi, asa ca nu am niciun motiv sa regret."

Te consideri implinita in prezent?

"Categoric! Tot ce am astazi datorez videochatului si sunt foarte mandra de acest lucru. In primul rand, nu mai am grija banilor, am iesit din saracie, iar acest lucru este foarte important pentru o femeie singura ca mine. Am reusit sa imi cumpar o casa cu banii jos, lucru pe care nu l-as fi sperat niciodata, mi-am cumparat o masina pentru a ma deplasa mai usor si, cel mai important, in sfarsit pot sa imi ajut familia cu toate cele necesare. Iar pentru ca trebuie sa arat intotdeauna impecabil, imi permit sa ma rasfat cu tratamente cosmetice de top, operatii estetice si haine de firma pe care multe fete si le-ar dori."

Ce sfat le poti oferi tinerelor care vor sa isi inceapa cariera in videochat?

"Tuturor fetelor care isi doresc sa fie independente le recomand sa aleaga cel mai bun studio de videochat, deoarece nu vor regreta alegerea facuta. Cu perseverenta si rabdare se vor convinge ca munca poate fi rasplatita in mod corect si ca nimic pe lumea asta nu e imposibil daca au incredere in visul lor."              

Vizualizări: 6,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: