Mihnea Vîlceanu, unul din modelele Atipic Beauty

Mihnea Florin Vîlceanu, gorjeanul de la Vocea României, este unul din apreciatele modele de la Gala Atipic Beauty. Tânărul este de câţiva ani imobilizat în scaunul cu rotile, ca urmare a unui accident avut la schi. A găsit putere pentru a explora alte drumuri în viaţă. A terminat şef de promoţie Facultate de Matematică-Informatică din Timişoara, a trecut de audiţiile pe nevăzute la Vocea României, iar joi seara a fost model la Gala Atipic Beauty Bucureşti 2018 Supported by Alin Gălăţescu, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Evenimentul a fost la a 17 ediţie, Mihnea Vîlceanu participând şi anul trecut. Gala transmite un mesaj puternic: frumuseţea e în noi, nu în aparenţe. Cincisprezece modele în fotoliu rulant, însoţite de vedete din televiziune, muzică şi sport, au defilat în faţa celor peste 1.000 de invitaţi în creaţiile designerilor români.

Gazda serii a fost Andreea Marin, iar prezentarea de modă a fost urmată de recitaluri susţinute de Paula Seling, Anca Neacşu (ASIA) şi saxofonistul Miklos Roland. Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi a fost partenerul acestui eveniment deosebit. „Ne bucurăm de fiecare dată când putem sprijini iniţiative privind şansele egale. Sunt sigură că Gala Atipic Beauty va reuşi, ca şi până acum, să atragă atenţia asupra persoanelor cu dizabilităţi din România şi asupra dreptului lor la o viaţă decentă, demnă, firească”, a declarat preşedintele Comisiei, deputatul USR Cristina Iurişniţi.

Vizualizări: 1,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: