Între sine și bani: Conferință-eveniment la Târgu Jiu

Gorjenii sunt așteptați pe 3 aprilie, la ora 18:00, la Hotel Ramada din Târgu-Jiu, pentru a participa la o conferință-eveniment: Între sine și bani.

Între sine și bani este un eveniment organizat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de bani BCR.




Evenimentul va fi moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Temele și invitații conferinței sunt:
Gelu Duminică – Transformă obstacolele în oportunități
Gelu Duminică este sociolog și activist, profesor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București, și director executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, fundație care luptă pentru egalitatea de șanse.


Paul Handro – Alegeri financiare care îți fac bine
Are o experiență de peste 25 de ani în industria bancară românească și este promotor al educației financiare active. Paul Handro a susținut cursuri de educație financiară la @Școala de bani BCR, la care au participat în ultimii doi ani peste 1500 de persoane.

Cristina Petrescu-Ghenea – Compasiunea de sine: cum să ne motivăm pentru succes
Medic specialist în psihiatria copilului și a adolescentului și psihoterapeut de familie, Cristina Petrescu-Ghenea este și cofondatoare a centrului Reconectat, care abordează terapia pornind de la relațiile pe care le avem, cu noi și cu cei din jur.


Ciprian Mihali – Cum trăim într-o cultură a autenticității?
Este profesor universitar abilitat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde predă filosofia din 1992. Este doctor în filosofie al Universităților din Cluj și din Strasbourg. Între 2012 și 2016, Ciprian Mihali a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest, iar din 2016 până în 2020 a fost director pentru Europa de Vest, la Bruxelles, pentru Agenția Universitară a Francofoniei.

Bilete aici: CLICK

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: