Investigaţii în cazul unor furturi din auto

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu desfăşoară activităţi de investigare şi cercetare pentru rezolvarea unui caz de furt din auto. De asemenea, poliţiştii au identificat suspecţii într-un alt caz de furt din auto, comis la finele lunii iulie 2001.

♦ În data de 02.08.2011, orele 11:40, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată de către un localnic, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-un autovehicul, un laptop.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că furtul a fost comis în noaptea de 1 spre 2 august a.c., suspecţii profitând de neglijenţa părţii vătămate care şi-a lăsat un bun de valoare ( laptop ), în interiorul autoturismului parcat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă activităţile de cercetare şi investigare pentru identificarea suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

♦ Tot în cursul zilei de ieri, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au identificat principalii suspecţi într-u alt caz de furt din auto, reclamat în data de 28 iulie a.c., ca fiind comis de către persoane necunoscute.

Poliţiştii au stabilit că cei doi suspecţi, L.N.A., de 19 ani şi un minor de 15 ani, ambii din municipiul Tg. Jiu, au sustras în noapte de 27 spre 28 iulie a.c., din autoturismul unui târgujian, acumulatorul auto.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat acumulatorul auto, evaluat la suma de 300 de lei şi l-au restituit părţii vătămate.

Poliţiştii îi cercetează în stare de libertate pe cei doi suspecţi, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: