Victor Banţa: “În fiecare dimineaţă merg desculţ prin rouă”

Fostul prefect al Gorjului, Victor Banţa, este pasionat de sport. Acesta îşi menţine condiţia fizică parcurgând zilnic câte 15- 20 de kilometri cu bicicleta sau alergând în fiecare seară câte două ture ale Parcului de la Coloană. Ba mai mult, în fiecare dimineaţă merge prin rouă câte o jumătate de oră pentru a-şi stimula circulaţia sângelui.

Victor Banţa a devenit inspector guvernamental, după ce în perioada 2008- 2009 a fost prefectul judeţului Gorj. Acesta a absolvit atât Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii Timişoara cât şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Victor Banţa se consideră un om împlinit, cea mai mare realizare fiind fetiţa sa Andreea Mihaela în vârstă de 13 ani. Împreună cu aceasta aleargă în fiecare seară câte două-trei ture ale Parcului de la Coloana Infinitului. “Sportul mă relaxează. În fiecare zi, împreună cu soţia şi fetiţa mea, merg cu bicicleta câte 15-20 de kilometri. Seara, alergăm în jurul Parcului de la Coloană pentru a ne menţine condiţia fizică. Îmi place natura şi plimbarea în aer liber. În fiecare dimineaţa mă plimb desculţ prin rouă câte o jumătate de oră. Roua din iarbă e încărcată de energie şi e foarte sănătoasă. Aceasta îţi stimulează circulaţia sângelui. Prin sport mă descarc de oboseală şi de problemele cotidiene”, a declarat Victor Banţa.

CONCEDIU

Victor Banţa s-a întors recent dintr-un concediu de zece zile, petrecut în Insula Corfu din Grecia. Acesta a vizitat Complexul Monahal de la Meteora şi grădinile mediteraneene. “Îmi place litoralul grecesc, însă mi-aş dori să ajung în Turcia întrucât am înţeles că sunt condiţii de cazare excelente. În sezonul rece intenţionez să merg împreună cu familia la schi în Austria”, a menţionat inspectorul guvernamental.

TRADIŢIE

Andreea Mihaela Banţa este elevă în clasa a VIII-a şi intenţionează să urmeze Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” pentru a continua tradiţia familiei. “Fiica mea îşi va continua studiile la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu atât pentru faptul că îl consider cel mai bun liceu din Gorj ci şi pentru a continua tradiţia familiei. Tot aici am studiat şi eu, părinţii şi bunicii mei. Andreea este cea mai mare realizare a mea şi îmi focalizez întreaga energia către ea”, a declarat Victor Banţa. 

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: