Investiție de peste șase milioane de lei în cea mai mică localitate din Gorj

Cea mai mică localitate din județul Gorj, raportat la populație, modernizează drumuri comunale cu peste șase milioane de lei. Investiția se va derula prin Programul Național Anghel Saligny. Lucrările au fost scoase deja la licitație, iar autoritățile speră să găsească și firmă constructoare în această toamnă.

Comuna Arcani este cea mai mică din județul Gorj dacă o privim prin prisma numărului de locuitori. Mai numără puțin peste o mie de suflete, dar este, în același timp, una dintre cele mai dezvoltate localități din județ, cu o serie de modernizări aduse infrastructurii rutiere, dar și clădirilor publice ori sistemelor de alimentare cu apă și canalizare.

În total, valoarea investițiilor se ridică la 6,3 milioane de lei, fără TVA.

“Proiectul propune modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Arcani, in vederea imbunatatirii vietii si activitatii locuitorilor comunei prin realizarea unor strazi moderne care sa satisfaca cerintele actuale si de perspectiva ale activitatilor locale. Strazile propuse spre modernizare sunt: Strada Jalesului: 1,847.00 ml; - Aleea Câmpurilor: 547.00 ml; - Strada Bisericii: 260.00 ml; - Aleea Ibrului: 713.00 ml;- Aleea Viilor: 200.00 ml; - Aleea Dealul Batran: 322.00 ml; - Aleea Bureți: 202.00 ml; Total: 4.091,00 ml”, anunță Primăria Arcani.

Vizualizări: 4,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: