Investiție din Gorj, verificată de CNI

O comisie din cadrul Companiei Naționale de Investiții a fost în această săptămână în județul Gorj, pentru a verifica stadiul lucrărilor la sala de sport care se construiește în comuna Turburea. Se pare că lucrările sunt în grafic și cel mai probabil vor fi finalizate mai devreme decât era preconizat.

Investiția realizată prin Compania Națională de Investiții se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro. Vorbim de o sală de sport de tip A, la care a început construcția în această primăvară, iar până acum este realizată în proporție de 70%.

”A venit o comisie de la CNI ca să vadă stadiul lucrărilor. Suntem în grafic, aș putea spune, pentru că până acum s-a realizat cam 70% din investiție. Cel mai probabil în această toamnă lucrările vor fi gata dacă se continuă în acest ritm. Construcția a început în această primăvară și am dat ca termen de finalizare un an de zile. Este o sală de sport modernă, cu o capacitate de 102 locuri, cabine de schimb, dușuri, cabine pentru arbitri și alte dotări necesare”, a declarat Ion Bârcă, primarul din comuna Turburea.

Această sală de sport este singura realizată în comuna Turburea și este construită pe fostul teren de fotbal din localitate. S-a ales această locație pentru că este spațiu suficient și pentru construirea în viitor a unui bazin de înot, așa cum au prevăzut autoritățile locale.

La nivelul comunei mai există un teren de sport multifuncțional în satul Poiana.

Vizualizări: 3,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: