De ce amână Primăria Târgu Jiu premierea canotoarei Denisa Tîlvescu

Consilierii municipali ai PNL au inițiat un proiect de hotărâre pentru conferirea titlului de "Cetățean de Onoare" al municipiului Târgu Jiu pentru Denisa Tîlvescu, multiplă campioană națională, europeană și mondială la canotaj. Se întâmpla acum două luni, însă proiectul nu a mai fost supus spre avizarea Consiliului Local.
Consilierii liberali au cerut explicaţii primarului Florin Cârciumaru în ședința ordinară de luni, 28 noiembrie. Cel care a întrebat de ce proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei a fost liberalul Nicolae Bobu. Edilul a spus că premierea va avea loc anul viitor, de Zilele Municipiului Târgu Jiu, în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local. Primarul Florin Cârciumaru a spus că iniţiatorii proiectului trebuia să fie anunțați de cei din primărie legat de faptul că a fost amânat pentru anul viitor. Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, i-a întrebat pe juriștii primăriei de ce nu respectă termenul de 30 de zile pentru a răspunde la astfel de solicitări însă nu a primit niciun răspuns de la aceștia.
Denisa Tîlvescu este din Târgu Jiu și a obținut din anul 2011 până în prezent peste 25 de medalii de aur, argint și una de bronz, la campionate naționale, balcanice, europene și mondiale de canotaj.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: