Învinşi în ultima etapă

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă vineri seara, în deplasare, de FC Argeş, scor 3-1, în ultima etapă a Ligii a doua din 2018. Pentru antrenorul Adrian Bogoi, meciul a fost unul special, ţinând cont că a jucat cinci sezoane în Trivale. Sezonul se va relua la mijlocul lunii februarie.

Pandurii nu a putut conta în acest meci pe mai mulţi jucători, inclusiv pe golgheterul Nicolae Pîrvulescu, suspendat pentru cumul de cartonaşe. Echipa lui Emil Săndoi a deschis repede scorul, în min. 11, din penalty, prin atacantul Vasile Buhăescu, după un fault în careu comis de pandurul Alexandru Vasilescu.

Gorjenii egalează rapid, în min. 18, prin George Tudoran, care trimite de la 15 metri în dreapta portarului Popescu, lângă bară. S-a intrat la vestiare la scorul de 1-1, însă după pauză a fost un asediu continuu la poarta lui Cotolan. FC Argeş, una dintre echipele pretendente la podium, a mai înscris de două ori până la final, prin Buhăescu (min. 66) şi Nilă (min. 74), şi a irosit mai multe ocazii de gol.

S-a terminat 3-1, iar Pandurii a acumulat 28 de puncte, după 21 de etape. A doua rundă a returului se încheie duminică, 9 decembrie, cu meciul Petrolul Ploieşti – CS Baloteşti.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: