Elevă din Târgu Cărbunești, dispărută

La data de 04 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de o femeie de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Holtea Raluca Ionela, de 15 ani, elevă în clasa a opta la Școala Gimnazială ”George Uscătescu”, din Târgu Cărbunești, după terminarea orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu. 

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, minora a plecat de la unitatea școlară la prietenul său, în vârstă de 18 ani, din comuna Timna, județul Mehedinți. Fiind identificată de polițiști la  domiciliul acestuia, minora a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Până la momentul încredințării acesteia către părinți, minora a plecat, din nou, împreună cu prietenul său, fără să se cunoască unde, neputând fi contactați  telefonic.

La data plecării, minora Holtea Raluca Ionela era îmbrăcată cu o bluză neagră și pantaloni negri, tip colanți. Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg, păr negru lung, faţă ovală, ochi negri, constituţie atletică.

Vizualizări: 2,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: