Ioana Gomoi, gorjeanca premiată de Guvernul Chinei

Tânăra jurnalistă Ioana Gomoi a fost premiată în urmă cu două zile la un eveniment care s-a numit "Forumul Global al Talentelor", care a avut loc la Beijing. Premiul special a fost acordat gorjencei din partea Guvernului Chinei.

Ioana Gomoi este de origine din Gorj, unde şi-a petrecut copilăria şi a absolvit liceul. Şi-a început activitatea în domeniul mass-media la un post local de radio din Târgu-Jiu, apoi s-a mutat în capitală. A absolvit facultatea şi a devenit regizor de videoclipuri. A colaborat cu mai multe vedete naţionale printre care se numără Marcel Pavel, Oana Radu şi Pavel Stratan.

A decis că e timpul să părăsească România şi să-şi facă o carieră peste hotare. A ales China şi a început o viaţă nouă la Beijing. Acolo, Ioana Gomoi s-a angajat într-o televiziune unde este prezentatoare și reporter. Eforturile, munca şi talentul i-au fost apreciate de chinezi, mai ales de Guvern, care i-a acordat şi un premiu în cadrul Talents Forum & Global Talent Summit 2020.

Evenimentul a avut loc în data de 22 decembrie, iar gorjeanca este foarte mândră de reuşitele ei. "Nu-mi vine să cred că am primit un premiu special de la Guvernul Chinei pentru ceea ce am realizat aici. Sunt primul român care ia premiul acesta și sunt foarte entuziasmată. Este un premiu pe care îl primesc tot felul de somități și am rămas surprinsă când am primit și eu nominalizarea. Pot să spun că este un cadou superb de Crăciun de la Moș Crăciun. A fost o veste extraordinară și duminică am fost să-l ridic. Mă bucur că i-am impresionat pe chinezi și pe cei care m-au nominalizat. Am avut un șoc, pentru că eu sunt doar de doi ani aici și nu mi-a venit să cred", a povestit Ioana pentru o publicaţie din România

Ioana a publicat pe Facebook imagini de la eveniment.

Galerie foto



Vizualizări: 3,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: