Iohannis, făcut praf în mii de comentarii

Președintele Klaus Iohannis a comentat pe Facebook în cursul zilei de sâmbătă, 4 septembrie, asocierea de conjunctură între USR PLUS și AUR vizând demiterea prin moțiune de cenzură a guvernului condus de Florin Cîțu.

Iohannis susține că noua alianţă între USR PLUS şi AUR riscă să compromită pachetul de reforme al coaliţiei de guvernare și critică în termeni duri inițiativa foștilor membri ai coaliției, numind-o un afront la adresa românilor.

Majoritatea celor care comentează la postarea președintelui îl atacă pe șeful statului pentru ipocrizie și-i atrag atenția că greșește.

"Ce reforme am compromis, dle Președinte? Reformele din justiție sunt blocate de un an și nu am văzut să încercați să deblocați situația", a comentat și deputatul USR PLUS Silviu Dehelean.

"Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români", a fost intervenția liderului AUR George Simion.

"Fără penali în funcții publice, ce nu se înțelege! Voi ați devenit extremiști, dar nu vă dați seama!", i-a scris alt comentator.

"Noua alianță creată în aceste zile între PNL și PSD este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră", a comentat un altul.

"PNDL 3 și Cîțu sunt un afront adus românilor", spune un altul.

"Prin această postare tocmai ce ați arătat că sunteți marele artizan al USL 2.0, al PNDL3 și al blocării justiției. Ați călcat în picioare voturile milioanelor de români!", îi scrie o altă comentatoare.

"Și alianța dintre partidul Dvs., în speță PNL, și nestemata politicii românești, PSD, unde o încadrați?", mai scrie cineva.

"Domnule Klaus, dar folosiți cuvinte prea mari si bănuiesc de ce, doar ca să rezoneze altfel în urechile electoratului. Ceea ce se întâmplă acum între usr și aur nu reprezintă o alianță. Hai, te-am pupat, ai grija la guvernare, că până acum ai mâncat-o coaptă!", mai scrie un utilizator la postarea care a adunat peste 5.000 de comentarii în doar o oră.

Vizualizări: 2,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: