Orban: Nu vreau să ajungem la cheremul PSD

Ludovic Orban a transmis joi un mesaj în plină criză apărută în coaliția de guvernare. Liderul PNL a făcut apel la premierul Florin Cîțu, colegii din partid și USR PLUS să înțeleagă gravitatea momentului și să nu arunce în aer coaliția.  

„După alegeri, negocieri, am reușit formarea unei coaliții care să scape România din ghearele PSD. Ne-am angajat să facem politică, la o muncă în folosul oamenilor. Suntem într-o situație politică din care nimeni nu are de câștigat, nici Cîțu, nici USR-PLUS. Sunt un garant al PNL. Obiectivul meu este de a garanta coaliția”, a spus Orban.

Orice plecare a unui partid poate duce la pierderea majorității parlamentare și aducerea României din nou „la cheremul și bunul plac al PSD”, a susținut Orban, precizând că „guvernarea presupune maturitate, dialog, echilibru, respect față de partenerii de guvernare și respect față de cetățeni”.

”Nu pot să cred că una dintre formațiunile din coaliție s-ar putea bizui pe PSD”, a subliniat Ludovic Orban, aluzie la intenția USR PLUS de a sprijini o eventuală moțiune de cenzură.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: