Iohannis își cere scuze. Pe cine a făcut prost!

„În fața unei boli ești precaut sau ești prost. Una din două”, a spus joi președintele Klaus Iohannis, în contextul discuțiilor despre prelungirea stării de alertă. Ulterior, acesta a prezentat scuze celor care s-au simțit lezați.

Președintele Klaus Iohannis susține că nu a fost un atac la cei care s-au îmbolnăvit. ”Am vrut să atrag atenția asupra pericolului manipulării. Mi se pare inadmisibil ca o persoană publică care cunoaște datele problemei să încearcă să ducă îngrijorările oamenilor în ridicol. Acești oameni care cunosc datele problemei și încearcă să manipuleze inadecvat opinia publică trebuie arătați cu degetul ca să-și revină. Să ne informăm și să luăm de bune informațiile publice care se dau. Nu există alte informații decât cele pe care le aflăm zilnic. Dacă am fost greșit înțeles, îmi cer scuze, nu am dorit să lezez pe nimeni. Am încercat să atrag atenția asupra încercării de manipulare a opiniei publice”, a precizat președintele.

Iohannis este de părere că starea de alertă trebuie prelungită, în timp ce politicieni din mai multe partide susțin că economia este grav afectată și că nu se impun noi restricții.

Vizualizări: 2,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: