Ce întrebare îl scoate din sărite pe Rușeț

Ion Rușeț, consilierul Directoratului Complexului Energetic Oltenia, și-a ieșit din minți, luni seara, în cadrul unei emisiuni realizată la un post de televiziune locală din Târgu Jiu. Țandăra i-a sărit în momentul în care unul dintre participanții la emisiune l-a întrebat despre înființarea sindicatului SMEO.

S-a aprins mai ceva ca un vulcan în studioul unei televiziuni locale din Târgu Jiu. Ion Rușeț a început să se agite, dar să se și enerveze la maxim după ce Claudiu Matei (jurnalist), unul dintre invitații emisiunii, i-a adresat o întrebare legată de înființarea Sindicatului Mine Energie Oltenia.

”Eu nu sunt venit aici să primesc lecții de morală de la dumneavostră. Dacă vreți să continuăm așa, continuăm în stilul ăsta. Nu sunteți în măsură să-mi oferiți mie lecții de morală. Am respect față de moderatorul emisiunii, dacă dumneavostră vreți să faceți o chestie din asta de tam-tam, mergeți pe stradă, dar nu o faceți cu mine. Nu sunt fondatorul sindicatului și nu am fost plătit de nimeni. Dacă credeți că sunteți în măsură să oferiți lecții de morală, vă înșelați”, a spus nervos Ion Rușeț, la Tele 3.

SMEO a fost considerat la data înființării sindicatul administrației Ciurel, care și-a dorit să spargă monopolul federației sindicale a lui Marin Condescu. Ciurel încă mai este înjurat de mineri și energeticieni pentru tăierile de venituri, în timp ce Rușeț încearcă să își relanseze cariera politică la PMP Gorj.

Vizualizări: 3,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: