Iohannis și-a plătit decorația cu blana ursului Arthur

Preşedintele Klaus Iohannis se mândrea anul trecut cu decorația primită de la Societatea Europeană Coudenhove-Kalergi, pentru “rolul său in construcţia Europeană”. Ei bine, președintele acestei fundații este nimeni altul decât Nikolaus von Liechtenstein, tatăl prinţului austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care a împușcat în martie, ilegal, cel mai mare exemplar de urs brun din România, posibil chiar din Uniunea Europeană.

Vorbim de ursul Arthur. Actorul Bob Rădulescu a avut o reacție dură pe această temă. „În cazul lui Arthur, ursul braconat şi ucis mişeleşte de către probabil cel mai impotent sexual, emoţional şi mental prinţ din lume, nu se va face, din păcate, nici o dreptate. De ce?

Pentru că dl. Iohannis, preşedintele acestei colonii plătitoare de taxe de protecţie numită România, a primit de la tatăl prinţului, în 2020, o decoraţie pentru “rolul său in construcţia Europeană”

Preşedintele Iohannis poate că a trebuit să-şi plătească decoraţia, printre altele, cu acest cadou pentru psihopatul cu armă, băiatul tatălui, prinţul Von Lichelele.

Tatăl prinţişorului criminal, Nikolaus von Liechtenstein, este preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi. Dacă citiţi planul Kalergi, înţelegeţi ce înseamnă “construcţia Europeană” în viziunea unora, care sunt avantajele şi care sunt temerile din punctul de vedere al altora. E o lectură interesantă.

Desigur că nimeni nu deţine adevărul absolut, sunt puncte diferite de vedere cu argumente de ambele părţi, adevărul e întotdeauna la mijloc, dar un lucru e sigur, revenind la Arthur.

Vor mai fi mulţi Arthuri ucişi, se pare că psihopaţii însetaţi de sânge împreună cu laşii corupţi fac legile acestei ţări şi lumi, în timp ce ăia puţin mai normali fac legea doar aici pe Facebook unde e prea puţin relevant când locuieşti în colonie.

Ah…şi marea durere e că nu avem destui psihologi şi psihiatri să vindece atâţia nebuni câţi roiesc in jurul nostru…cu arme”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 2,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: