Ion Ișfan, cu un picior în barca lui Ponta

Fostul șef al învățământului din Gorj țintește sus. La început de an electoral, Ion Ișfan a anunțat că își dorește să candideze la alegerile locale din vară, dar ar viza și un loc pe listele la alegerile parlamentare. Ișfan este în discuții avansate să se înscrie în Pro România. Până acum, a participat deja la o primă întâlnire de susținere a lui Victor Ponta.

Ion Ișfan a fost prezent la întâlnirea regională a celor de la Pro România. Ședința de partid a avut loc la Craiova. Până acum, Ișfan nu a semnat adeziunea, dar nici nu mai este mult până acolo. “Eu am avut mai multe discuții cu domnul Ișfan. Ne-am întâlnit de mai multe ori în ultimele două săptămâni. Dumnealui și-a manifestat intenția de a fi prezent și la Craiova, unde a discutat cu domnul Mocioalcă, cu domnul Ponta. Nu a semnat nicio adeziune. A participat ca susținător al lui Victor Ponta la acea întâlnire. Nu a semnat o adeziune până acum. Dacă își dorește să vină, eu mă bucur că este un câștig pentru noi și ne poate ajuta inclusiv în comunele unde nu avem. A colaborat foarte bine cu profesorii din localitățile respective și, cu siguranță, va fi un plus. Vom vedea pe ce liste va fi dacă va veni”, a spus deputatul Alin Văcaru, cel care coordonează filiala de la Gorj a Pro România.

De partea cealaltă, Ion Ișfan spune deschis că vrea în partidul lui Victor Ponta. A explicat care este și motivul pentru care va renunța la PSD: „O să am o discuție cu Victor Ponta. E omul care merită și în echipa căruia vreau să mă întorc cu brațele deschise. E singurul politician din câți cunosc eu care se ține de cuvânt. Cel puțin pe mine nu m-a mințit niciodată. Dacă are nevoie de serviciile mele, voi veni cu mare drag alături de dânsul”.

Cât privește planurile politice pentru acest an, acestea sunt mărețe. Ișfan vrea să fie pe liste la alegerile locale, dar și la parlamentare. „Am început o etapă nouă din 2020. Îmi propun să intru în politica mare, să candidez la o funcție în Consiliul Județean, în Parlamentul României. Trebuie să valorific experiența pe care am avut-o ca inspector școlar general”, a spus Ișfan, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: