Filip ia în calcul o alianță cu PNL. Care sunt condițiile!

Robert Filip nu exclude o alianță cu PNL pentru alegerile locale din această vară. Liderul ALDE Gorj a explicat că se poartă negocieri și sunt șanse ca ambele partide să susțină aceeași listă de candidați la Consiliul Județean. În privința primăriilor, se vor purta discuții aplicate în fiecare localitate. Ar putea fi comune unde ALDE va susține candidatul PNL, dar și candidați ALDE susținuți de liberali.

Nimic nu a fost bătut în cuie până acum. Robert Filip, președintele ALDE Gorj, a explicat că a primit undă verde pentru o alianță cu liberalii la nivelul județului Gorj, așa că acest lucru este posibil să devină realitate până în vară. “Înțeleg că sunt 30 de ani de la înființare și le urăm La mulți ani. Acum că face întâmplarea ca ambele partide să aibă o viziune liberală poate să fie o simplă coincidență sau poate să fie orice variantă. Am învățat până acum că, în politică, e posibil orice”, a spus Filip.

Dacă ALDE va bate palma cu PNL, ambele partide vor susține același candidat pentru șefia Consiliului Județean Gorj. „Nu se știe clar, dar am avut o undă verde în a putea face discuții dacă știm că se poate câștiga sigur primăria de ALDE, unde PNL să vină să susțină. Se poate întâmpla și invers. Vom avea liste mai mult ca sigur și la Consiliul Județean. Încă nu e parafată, dar pot avea loc și schimbări. Poate să fie un candidat de la noi, dar poate să fie și un candidat pe care să îl susținem pentru PNL. Ar putea fi și un candidat PNL. Nu excludem nicio soluție”, a mai adăugat Robert Filip, la Radio Infinit. (A.A.)

Vizualizări: 2,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: