Cârciumaru: S-ar putea ca PNL să aibă o mare surpriză

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, este de părere că alegerile anticipate nu sunt avantajoase pentru liberali. “Este un an greu pentru toate partidele. Avem în față alegerile locale, avem în față alegerile parlamentare. Mai rău este cu această incertitudine, pentru că nu știm când vor avea loc. Nu știm dacă vom avea alegeri la termen sau anticipate, în mai-iunie”, a spus Cârciumaru la Accent TV.

Senatorul crede că PSD ar fi avantajat dacă alegerile parlamentare vor fi în aceeași zi cu alegerile locale. “Din punctul meu de vedere, alegerile anticipate care sunt atât de mult dorite de președintele Klaus Iohannis și de guvern s-ar putea să nu le facă bine. În momentul în care vorbești de alegeri anticipate odată cu alegerile locale, trebuie să fii nebun să nu îți dai seama că asta avantajează partidul care are cei mai mulți primari. PSD are cele mai multe primării. Dacă avem în aceeași zi alegeri locale și parlamentare s-ar putea ca PNL să aibă o mare surpriză”, a spus Cârciumaru.

Acesta a admis însă faptul că partidul său este în reorganizare, după rezultatele slabe de la europarlamentare și prezidențiale. (A.A.)

Vizualizări: 2,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: