Ionel Ilie: Neamţul m-a înjurat! Leiders: Plec la Londra!

Nici nu a apucată să prindă rădăcini bine la CE Oltenia că directorul neamț Klaus Leiders și-a înaintat demisia la Consiliul de Supraveghere. Acesta a explicat printr-o informare de presă, personală, că a ales să plece pentru a duce la îndeplinire un proiect al său, în Londra. Managerul CE Oltenia spune a avut o dispută cu Leiders, care l-a înjurat. În engleză!

Ionel Ilie spune că a fost înjurat de Klaus Leiders, din cauza unor informații date de manager în presă la adresa sa. "N-am avut nicio ceartă, eu nu am scos niciun cuvânt. M-a înjurat și a plecat. Era vorba de un articol scris în nu știu ce ziar unde au preluat ce am zis eu la o emisiune de televiziune. M-a înjurat în engleză. Dacă știți ce înseamnă "Fuck you!" și "Shut up!". Nu l-am reclamat, este sub demnitatea mea", a declarat Ionel Ilie, managerul CE Oltenia.   

Plec, dar rămân

Klaus Leiders și-a dat demisia, confirmând acest aspect printr-o informare transmisă în media locală. Acesta a explicat că altul a fost motivul pentru care a decis să plece din CE Oltenia. "În data de luni, 5 septembrie 2016, am fost oficial informat că proiectul meu privat a fost finanțat și este necesară prezența mea imediată la Londra pentru semnarea contractului și începerea proiectului", a spus Leiders.

Totodată, a spus că la CE Oltenia este conflict de interese. Cu toate acestea, Leiders doreşte să rămână aproape de CE Oltenia, dar din poziţia de consultant. "La nivelul CE Oltenia există un conflict de interese clasic și a trebuit sa iau această decizie pentru a-mi urma proiectul privat. Dar, cred cu tărie că soarta CE Oltenia poate fi schimbată în sens pozitiv, dacă toate părțile acționează în aceeași direcție. Din acest motiv am transmis catre CS că doresc să rămân implicat în conducerea companiei dintr-o altă poziție, consultant sau altă formă care se va decide", a mai spus Leiders.

Neamțul Klaus Lieders a fost selectat în luna iulie director în cadrul Directoratului CE Oltenia însă și-a început activitatea în companie abia la sfârșitul lunii august, în data de 22. Venirea sa la CE Oltenia a fost una controversară, acesta fiind contestat în special de sindicate după ce a militat ca niște directori de lista de concedieri colective să rămână în companie. 

Vizualizări: 6,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: