Ilie spune că el a vândut energie, Antonie nu a produs cărbune

Directorul CE Oltenia, Ionel Ilie, prognozează că va avea un profit de 4 milioane de lei la finalul anului 2016, deşi în bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat acum câteva zile este prevăzut un rezultat de 600 de mii de lei. Directorul Ilie susţine că are contracte de energie pe tot anul, probleme fiind la colegul său Daniel Antonie, care nu a realizat stocul de cărbune pentru iarnă. Cei doi directori, Antonie şi Ilie, nu au o relaţie de colaborare.

Ionel Ilie, directorul CE Oltenia, speră la un profit de 4 milioane de lei pe 2016 şi spune că lucrurile s-au mai redresat. „Sperăm undeva la 4 milioane de lei după ultimele calcule. Ultimele date ne arată că situația e mai bună decât era când am trimis bugetul la aprobat. Asta e ultima noastră prognoză, că vom încheia anul cu 4 milioane de lei“, spune Ilie.

Nu colaborează cu Antonie

Problemele rămân pe partea de minerit. La CE Oltenia, Ilie e cu vânzarea de energie, Antonie cu producţia de cărbune. Antonie nu-şi prea face treaba, sugerează Ilie. „Avem contracte pentru tot anul, am ceva pentru anul viitor, cu cărbunele e o problemă că nu prea reușim să facem stocul pentru iarnă. O să vedem cum ne descurcăm. Undeva la 600 de mii de tone în toate termocentralele. Ar trebui ca până la sfârșitul lui octombrie să avem peste un milion de tone de cărbune în termocentrale. Din punctul de vedere al stocurilor avem o problemă“, a declarat Ionel Ilie la un post TV. În fiecare termocentrală ar trebui să fie 350 de mii de tone de cărbune. Întrebat despre problemele din minerit, Ilie spune că un răspuns are Antonie. „Nu vreau să răspund la această întrebare pentru că nu este domeniul meu de activitate, trebuie să-l întrebaţi pe domnul Antonie dacă are probleme deosebite în partea minieră“.

Vizualizări: 3,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: