Poți alege rochii de nuntă scurte, pentru un plus de originalitate, de la dyfashion.ro

Căsătoria este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei. Tocmai de aceea, rochia de mireasă trebuie să fie unică și inimitabilă. Din nenumăratele modele de pe piața de profil se pot alege nu doar rochii lungi de gală, dar și alte variante, așa cum ar fi chiar o rochie scurtă. 

Deoarece multe mirese își doresc o rochie deosebită în ziua nunții, ele se pot orienta spre un furnizor care are modele unice, pentru orice siluetă. Este vorba desigur despre magazinul online Dy Fashion. 

Rochiile de nuntă scurte atrag privirile 

Din ce în ce mai puține mirese aleg pentru ziua nunții o rochie care nu mai corespunde standardelor de altădată. Cu alte cuvinte, rochia nu mai este lungă sau cu o trenă exagerată și se preferă rochii de nunta scurte. În felul acesta, mireasa dă dovadă de creativitate și își va surprinde prietenii și pe cei dragi. 

Aceste rochii sunt special create pentru persoane care celebrează ziua nunții și își doresc să se simtă bine la petrecere. Nu doar mireasa, dar și prietenele ei se pot îmbrăca și în alt gen de rochii, în afară de cele tradiționale. Se preferă rochiile lejere, modele originale și culori vesele la rochii ocazie nunta

Acestea sunt fabricate din materiale fine, de tipul brocart, dantelă, satin, voal și dantelă și sunt disponibile în diverse nuanțe și mărimi doar pe dyfashion.ro

De ce să alegi o rochie de nuntă scurtă? 

În trecut se purtau la diverse petreceri, inclusiv la nuntă, doar rochiile lungi și foarte încărcate, care nu ofereau libertate de mișcare. Cum toată lumea vrea să se distreze și să se simtă bine, o rochie de lungime medie este mult mai indicată la orice eveniment festiv. 

Astfel, rochiile medii și scurte au avantajul că sunt mult mai ușoare și se pot asorta în nenumărate combinații cu accesoriile potrivite. Pe de alta parte, rochiile scurte se potrivesc pe orice tip de siluetă, deoarece la Dy Fashion se găsesc toate mărimile disponibile. Așadar, oricine dorește să poarte o rochie unică și croită perfect, poate alege de aici. Mărimile disponibile pornesc de la S și ajung și până la 6XL. Orice doamnă sau domnișoară cochetă va găsi aici rochia dorită. 

Culorile sunt variate, de la cele clasice la cele îndrăznețe cum ar fi movul, turcoazul sau albastru intens. 

Ce sa nu alegi cand participi la un astfel de eveniment 

Dacă ești invitată la o cununie civilă sau o nuntă propriu-zisă, ar fi bine să eviți rochiile albe sau derivate - respectiv ivory. Asta pentru că ținutele de acest tip sunt mai degrabă un afront adus personajului principal al evenimentului și anume miresei. Unii ar spune că de asemenea neadecvate sunt rochiile negre, care multă vreme au fost asociate cu doliul și cu nevoia de a adopta o ținută sobră pentru că statutul social era unul de așa natură. 

Alte tipuri de rochii, dar și îmbrăcăminte de zi cu zi 

Pe lângă rochiile pentru ocazii festive sau cel office și de zi cu zi, Dy Fashion livrează și alt gen de produse create de designeri români așa cum ar fi cămăși, pantaloni, sacouri, fuste dar și ținute sport sau casual. Acestea sunt fabricate din materiale de bună calitate, cu atenție sporită pentru fiecare detaliu în parte. Inclusiv încălțămintea sau gențile sunt supuse acelorași teste calitative. 

Gusturile diferă, dar îmbrăcămintea de pe Dy Fashion pot mulțumi chiar și persoane mai exigente. În acest magazin online oricine poate găsi piese unice care să îl avantajeze, în orice împrejurare. Livrarea este gratuită. 

Pentru alte detalii, dar și comenzi, accesați pagina oficială dyfashion.ro. 

Contact: [email protected] 

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: