Ionuț Iftimoaie a abandonat Survivor și s-a întors în România înainte de Paște

La ultima ediție a emisiunii Survivor de la Pro Tv din această săptămână concurentul eliminat a fost Kamara. Alta a fost însă eliminarea șocantă de la competiția găzduită de Republica Dominicană, pentru că, conform Pro Sport, Ionuț Iftimoaie a abandonat competiția.

Kamara a fost eliminat de la Survivor România 2023 dar alături de el, în această săptămână, a venit în țară și Ionuț Iftimoaie. Conform celor de la Pro Sport acesta ar fi abandonat competiția și ar fi decis să revină acasă mai devreme. „Fostul sportiv a renunțat la gândul de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro de la Survivor România 2023. Astfel, sportivul care a fost atacat de mai mulți concurenți în ultima perioadă a decis să abandoneze competiția și să revină în România chiar înainte de Paște”, a anunțat sursa citată care dezvăluie și faptul că Ionuț Iftimoaie și Kamara au venit din Republica Dominicană în același avion, dar s-au evitat pe tot parcursul drumului din cauza discuțiilor în contradictoriu pe care le-au avut la Survivor România.

La jumătate de oră după ce artistul Kamara a ieșit pentru a se saluta cu cei ce îl așteptau la aeroport, Ionuț Iftimoaie și-a făcut și el apariția și a fost surprins de Cancan.ro.

Revenirea în România a lui Ionuț Iftimoaie este una surprinzătoare, deoarece fostul sportiv care făcuse parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 nu era accidentat și nici nu a fost propus spre eliminare. Conform unor alte surse Iftimoaie ar fi fost eliminat din concurs dar adevărul se va afla la ediția de luni a show-ului de la Pro Tv. După cum se vede pe romo-ul emisiunii de luni seară Iftimoaie urmează să apară și în acea ediție, atunci fiind anunțată plecarea sa. într-un Consiliu de Urgență. Reamintim că edițiile care se difuzează în timpul săptămânii, în zillele de luni, marți și miercuri, au fost filmate cu o săptămână înainte.

Ionuț Iftimoaie a fost așteptat la aeroport de Maria, soția sa, cu care este căsătorit de mai bine de 17 ani, dar și de cei trei copii ai săi: Nicholas Ionuț, Nicol Maria și Ioana.

După mai bine de patru luni petrecute la Survivor România 2023, Ionuț Iftimoaie este de nerecunoscut. Fostul luptător a avut momente în care nu a primit deloc mâncare deoarece echipa sa nu a câștigat duelurile cu Războinicii, astfel că a dat jos mai multe kilograme. Din cauza condițiilor grele din concurs Ionuț Iftimoaie a slăbit aproape opt kilograme.

Galerie foto


Vizualizări: 2,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: