Concurentul care a slăbit cel mai mult la Survivor România are cu 17 kg mai puțin

Au trecut trei luni petrecute de concurenți la Survivor România iar unii au slăbit enorm în timp ce alții s-au îngrășat. Show-ul poate avea rezultate neașteptate la proba de cântar, în funcție de cum tolerează concurenții nuca de cocos, ceea ce mănâncă cel mai des pe insulele dominicane.

Survivor România este un show despre supraviețuire, dar și despre rezistență fizică dar mai ales psihică. Astfel, fiecare concurent este nevoit să se descurce în fel de fel de situații iar mâncarea poate fi dificil de găsit și de asemenea, condițiile nu sunt pentru oricine pentru că se doarme în aer liber fără nici un fel de condiții civilizate.

La emisiunea în care a avut loc Marea Unificare a triburilor, Daniel Pavel a adus cântarul, iar așa românii care urmăresc show-ul au aflat cât de mult au slăbit Războinicii, dar și Faimoșii. Sunt concurenți care au rămas la aproape aceeași greutate la care au venit în Republica Dominicană dar și alții  care au reușit să slăbească chiar și peste 17 kilograme.

Dan Ursa de la Războinici este concurentul care a reușit să slăbească cel mai mult și i-a surprins pe mulți la proba cântarului.

Dan Ursa a venit în Republica Dominicană cu 116 kilograme. Acum, Războinicul cântărește 99 de kilograme, adică a slăbit aproape 17 kilograme. Iar pe locul doi este Robert Moscalu, ce a venit la Survivor România cu 86 de kilograme, iar după aproape trei luni, cântărește 72,2 kilograme, slăbind mai bine de zece kilograme.

Pe următorul loc se află Ionuț Iftimoaie, care a ajuns în competiție cu 102 de kilograme și acum Faimosul cântărește 94,3 kilograme.

La polul opus, Ștefania s-a îngrășat la Survivor România. Faimoasa a venit în Republica Dominicană cu 54 de kilograme,  acum însă, aceasta s-a mai îngrășat mai bine de un kilogram, ajungând la 55,7.

Unii dintre concurenți au reușit să slăbească două sau trei kilograme, mai ales în cazul fetelor, Alexandra Porkolab sau Carmen Grebenișan.

Alexandra Ciomag s-a îngrășat și ea câteva grame. Războinica a venit în Republica Dominicană cu 58 de kilograme, iar acum cântărește 58,8 kilograme.

Vizualizări: 1,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: